24. syyskuuta 2015

ADIDAS SUPERSTAR

Aloitettiin pari viikkoa sitten EMP.fi -nimisen verkkokaupan kanssa pienimuotoinen yhteistyö, josta olin enemmän kuin innoissani. Nimittäin muutaman päivän tsekkailun jälkeen löysin hurjasti kaikkea kivaa kyseisestä verkkokaupasta ja päätin nyt tulla esitteleen tänne blogin puolelle osan tilauksesta, jonka kotiutin juuri pari päivää sitten. Niinkun edellisestä postauksesta kävikin ilmi - oon jo jonkin aikaa ihastellut Adidaksen superstareja ja voi vitsi se fiilis kun löysin nämä ihanuudet naisten kenkävalikoimasta. Räpsin heti eilen aamulla ennen töihin lähtöä kengistä kuvat, sillä en malttanut millään olla laittamatta noita jalkaan, hah. Pakko myöntää, että tykästyin kenkien mukavuuteen aivan älyttömästi, sillä noi päihitti kyllä täysin toiset lempparit - nimittäin pitkäaikaiset lemppari air maxit. Nyt oon ihan sataprosenttisen varma, että haluan kotiuttaa vielä myös ne värilliset superstarit!

P9235500_2
P9235511_3
P9235522_2
(* kengät saatu yhteistyössä blogin kautta)

8 kommenttia:

  1. Voi eikä mitkä rakkauskengät! Otitko noista ihan normaalin koon vai onko millasta mallia/mitoitusta? :)

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän normaalisti 38-39 koon kenkiä ja otin näistä addun kengistä 38 ja juuri sopivan kokoset! :-) nää on kyllä aivan ihanat jalassa <3

      Poista
  2. Voi ihanat! Kotiuttaisin itsekkin mielelläni :)

    http://jenzkusmile.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla! Oon itsekkin supertyytyväinen näihin :))

      Poista
  3. Apua, pakko munkin ihailla nuita kenkiä!! Ehkä ensi keväänä voisin itsekkin harkita, koska ensin on ostettava jotkut mustat Niket tai vastaavat, joilla voi kävellä missä vain säästä välittämättä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niken mustat Air Maxit olis kyllä ihan täydelliset syksylle, jotka kotiuttaisin itsekkin enemmän kuin mielelläni :)!

      Poista
  4. Siis voi että miten paljon mua harmittaa. Tää oli mun lempi blogi, sun juttuja oli aivan parasta lukea. Kunnes rupesit tekemään tätä pelkän yhteistyöjuttujen takia. Ei enään postausta missä ei olisi jotakin yhteistyötä. Harmi että sun blogi meni tälläiseksi.. Näköjään moni muukin sen on tajunnut kun porukka täältä aika paljon näyttäis olevan vaihtanut niihin oikeasti ja aidosti bloggaavien blogeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella harmi kuulla että olet tuota mieltä, kiitos kuitenkin palautteesta. :-) Korjaan kuitenkin että kirjotan blogia omaksi ilokseni enkä missään vaiheessa ole harkinnut bloggaamisen lopettamista vaikka postauksia on nyt niin harvoin tullutkin, tietyistä syistä. Myöskin lähden mukaan ainoastaan vain itseäni aidosti kiinnostaviin yhteistyökuvioihin. :)

      Poista

THANK YOU FOR YOUR COMMENT ♥
Ethän lähetä kommenttia useaan kertaan, kommentti tulee näkyviin vasta tarkistuksen jälkeen.